Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΠΑΤΟΥΛΗ

Με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΤΕΔΚΝΑ κ. Γιώργος Πατούλης.
Κατέθεσε πρωτοποριακές προτάσεις στον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Π. Γεωργιάδη για τις προσλήψεις στους Ο.Τ.Α.
Οι προτάσεις αφορούν τους εργαζόμενους αορίστου χρόνου που έχουν προσληφθεί μετά τις 31/ 12/ 2005, αλλά και άλλες νομοθετικές ρυθμίσεις.
Ειδικότερα, μεταξύ των προτάσεων που κατέθεσε ο κ. Πατούλης είναι:
Τις προσωποπαγείς θέσεις που υπάρχουν στους Ο.Τ.Α., ο κ. Πατούλης πρότεινε να έχουν τη δυνατότητα οι Δήμοι να μετακινήσουν το προσωπικό αυτό σε κενές οργανικές θέσεις, αντίστοιχες προς την ειδικότητα και τον αριθμό, καταργώντας τις αντίστοιχες προσωποπαγείς.
Την επέκταση εφαρμογής του άρθρου 269 Ν. 3463/206, ώστε να περιλαμβάνεται και το προσωπικό που απασχολείται με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου μέχρι 31-12-2009.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου πρότεινε με το άρθρο αυτό να δίνεται η δυνατότητα στο προσωπικό αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου που απασχολείται στα νομικά πρόσωπα των Δήμων και Κοινοτήτων, να μεταφερθεί σε αντίστοιχες θέσεις του Ο. Τ. Α. Α΄ βαθμού ή των νομικών του προσώπων, σε κενές οργανικές ή προσωποπαγείς θέσεις.
(Δελτίο Τύπου Δήμου Αμαρουσίου)
Ο ''συνδικαλιστής'' γιατρός αποκαλύπτεται μόνος του.
Ακόμη δεν πρόλαβε να πάρει την απόφαση για τους εκατόν πέντε, τους οποίους θεωρεί πλεονάζον προσωπικό και μάλλον θέλει να νοικοκυρέψει κι άλλο το Δήμο κάνοντας μόνιμους όλους όσους προσέλαβε τα τελευταία χρόνια ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες.
Τον κατανοούμε πλήρως, κοντεύει η λήξη και της δικής του σύμβασης, ότι προλάβει ο άνθρωπος.
Περιμένουμε με αγωνία τι θα σκαρφιστεί το γραφείο τύπου να απαντήσει.
Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

3 σχόλια:

Εργαζόμενοι στο Μαρούσι είπε...

Αδέξιοι στα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Οτι θα ξεκουμπιστεί του χρόνου είναι σίγουρο, το πρόβλημα είναι πώς θα τον αντέξουμε 18 μήνες ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Να τσακιστεί να φύγει ο ελεεινός απο την δημαρχία.
Δέν υπήρξε ποτέ Μαρουσιώτης δέν έχει καμιά δουλειά να είναι δήμαρχος.