Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ''ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ''

Ας μας απαντήσει ο ''συνδικαλισταράς '' γιατρός, που πετάει στο δρόμο 105 εργαζομένους, έχοντας στα χέρια του μόνο ένα ενδέχεται του Ι.Κ.Α.
Πόσους στενούς τους συγγενείς έχουν διορίσει στο Δήμο οι σύμβουλοί του,
οι οποίοι συνέταξαν τις λίστες του ''πλεονάζοντος'' προσωπικού και οι τραμπούκοι του Φεβρουαρίου, γιατί κάποιοι μόνο τις πεθερές τους δεν έχουν προσλάβει ακόμη.
Πόσοι δημοτικοί του σύμβουλοι βόλεψαν τα συγγενικά τους πρόσωπα και πόσες νέες προσλήψεις έχουν κάνει οι ίδιοι άνθρωποι, που τόσο εύκολα ψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο την απόλυση 105 ανθρώπων, την τελευταία διετία.
Με τι ιδιότητα συγγενικά πρόσωπα του Δημάρχου και των Δημοτικών του Συμβούλων βρίσκονται στα Διοικητικά Συμβούλια των Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Ας βγάλει στη δημοσιότητα ο ''συνδικαλιστής'' Δήμαρχος τη λίστα των απεργών την οποία ζήτησε την επόμενη μέρα της απεργίας και τη λίστα των απολυμένων να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τα ψέματα του γραφείου τύπου.
Την ''ευαισθησία'' σας πέρι δημοκρατίας και συνδικαλιστικών ελευθεριών την καταλαβαίνουμε απο όσα αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου για την συνδικαλιστική ιδιότητα. Το μόνο που αποδεικνύουν τα γραφόμενα του χρυσοπληρωμένου συγγραφέα της ανακοίνωσης είναι ότι αποτελείται άξιο συνεχιστή του χειρότερου προσώπου της παράταξης που ανήκεται, την οποία ευτυχώς δεν θα έχουμε για πολύ καιρό ακόμη στο κεφάλι μας. Το είχαν αποδείξει άλλωστε οι κινήσεις σας για ίδρυση διασπαστικού σωματείου. Αραγε απο αυτους τους διασπαστές ήταν κανείς στο ''πλεονάζον'' προσωπικό ή η συμμετοχή στο δική σας εμπνεύσεως ''σωματείο '' κύριε Δήμαρχε ήταν το κριτήριο μονιμοποίησης.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΟΥΛΗ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: