Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ξεκίνησε τις απολύσεις ο Πατούλης. Ογδόντα εργαζόμενοι από τις εκατοντάδες που έχει προσλάβει τα τελευταία δύο χρόνια και οι οποίοι είχαν υπογράψει σύμβαση μηνός μετά το τέλος Δεκέμβρη, ενημερώθηκαν ότι δεν του κάνουν.
Γύρω στους τετρακόσιους υπέγραψαν σύμβαση ενός χρόνου, την οποία δεν έχουν δει ακόμη. Σε αυτούς μίλησε μεσοβδόμαδα υποσχόμενος ότι θα τους κάνει αορίστου χρόνου στο μέλλον. Αν κρίνουμε από τους ογδόντα τότε μάλλον στον ΟΑΕΔ θα γίνουν αορίστου χρόνου κι αυτοί.
Ολοι αυτοί είναι προσλήψεις της τελευταίας διετίας και έχουν μείνει έξω από τους αγώνες που έδωσε το Σωματείο το τελευταίο διάστημα, ενώ αρκετοί από αυτούς είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο υπό σύσταση ''σωματείο'' εμπνεύσεως Πατούλη.
Αυτές οι εξελίξεις δείχνουν πια ξεκάθαρα τις προθέσεις της διοίκησης στην κατεύθυνση των απολύσεων. Ας έχουν κατά νου οι παλαιότεροι εργαζόμενοι ότι η τροπολογία για τον Οργανισμό έγινε λόγω των αγώνων τους και του Σωματείου, ο Δήμαρχος όσο κι αν επαίνεσε τον εαυτό του άλλα είχε και έχει στο μυαλό του.
Οι χρυσοπληρωμένοι σύμβουλοι του Πατόυλη΄μοναδική ασχολία που έχουν το τελευταίο διάστημα είναι να βρουν ''ανώδυνους'' τρόπους απολύσεων.
Στο χέρι των εργαζομένων είναι να ματαιώσουν τα σχέδια τους.
Την δύναμη την έχουν,
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ
ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2005
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ
ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: