Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Τι τους λες ρε Δήμαρχε και υπογράφουν λευκές συμβάσεις? Πως καταφέρνεις και τους πείθεις και υπογράφουν συμβάσεις που η αμοιβή τους έχει κενο? Πως καταφέρνεις και τους πείθεις να υπογράφουν συμβάσεις και να μην τους δίνεις αντίγραφο? Αραγε δεν σου εχει πει κανένας από τους ακριβοπληρωμένους συμβούλους σου ότι αυτό είναι ποινικό αδίκημα ή έχεις τόση βεβαιότητα ότι δεν θα κουνηθεί κανείς από τους εργαζόμενους.
Και για να γινόμαστε σαφείς, τις τελευταίες μέρες ο κ. Πατούλης συναντάει ατομικά όλους τους εργαζόμενους ορισμένου χρόνου του Δήμου και μετά από ολιγόλεπτο τετ-α-τετ, τους στέλνει σε παρακείμενο γραφείο να υπογράψουν την καινούρια τους σύμβαση, η οποία δεν αναγράφει ούτε τον καν μισθό που θα έχουν, και της οποίας δεν χορηγείται αντίγραφο.
Ο Δήμαρχος ξεκινάει από τον πιο εύκολο αντίπαλο τις επιδιώξεις του. Οι εργαζόμενοι ορισμένου χρόνου έχουν συμβάσεις που λήγουν άρα είναι πιο ευάλωτοι στους ''καλοπροαίρετους'' εκβιασμούς। Επίσης για να δείξουν καλή διαγωγή , δεν συνδικαλίζονται, ή είναι στο εργοδοτικό σωματείο ''κατασκευής'' δημάρχου. Ο Πατούλης δείχνει τις προθέσεις του. Ας έχουν το νου τους οι εργαζόμενοι και το σωματείο που το τελευταίο διάστημα δείχνουν να επαναπάυονται στις δάφνες της τροπολογίας.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: